ELS TROFEUS / LOS TROFEOSZoòtrop o Tambor Màgic: joguina òptica inventat per William George Horner el 1834. Es basa en el fenomen de la persistència de la visió o persistència retiniana per crear la il·lusió de moviment.

Va ser una joguina molt popular en l'època i un dels avanços cap a l'aparició del cinema que es van crear a la primera meitat del segle XIX.

Els nostres zoòtrops de fusta negra han estat dissenyats i fets a mà per Marta Roca (gràcies!) i ha col·laborat en els dibuixos Laia Valls (gràcies!). Ja estan camí dels tres guanyadors, els directors Kote Camacho -La Gran Carrera- Enrique García i Rubén Salazar -Daisy Cutter- i Daniel Chamorro -Lines-.


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Zoótropo o Tambor Mágico: juguete óptico inventado por William George Horner en 1834. Se basa en el fenómeno de la persistencia de la visión o persistencia retiniana para crear la ilusión de movimiento.

Fue un juguete muy popular en la época y uno de los avances hacia la aparición del cine que se crearon en la primera mitad del siglo XIX.

Nuestros zoótropos de madera negra has sido diseñados y hechos a mano por Marta Roca (¡gracias!) y ha colaborado en los dibujos Laia Valls (¡gracias!). Ya están camino de los tres ganadores, los directores Kote Camacho –La Gran Carrera- Enrique García y Rubén Salazar –Daisy Cuter- y Daniel Chamorro –Lines-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario